Suorat portaat

Suorat, teräksestä valmistetut portaat on suunniteltu rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

LK Portaan valmistamien suorien teräsportaiden toteutuksen lähtökohtana ovat aina kohteen ja tilaajan yksilölliset tarpeet. Valmistamme kaikenkokoisia suoria portaita, aina muutamista askelmista monikymmenmetrisiin porrastorneihin. Paljon valmistamme varsinkin yhden kerrosvälin korkuisia portaita.

Suorat portaamme sopivat sekä uudisrakennuksiin, saneerauskohteisiin että teollisuuslaitoksiin. Usein porrastoimitukseen kuuluu myös erilaisia tasoja, kaiteita ja suojahäkkejä, myös ne suunnittelemme ja valmistamme ammattitaidolla.

Portaista tehdään suunnittelijoidemme toimesta asiakkaan hyväksyttäväksi tuotantokuvat (saatavilla myös 3D) ennenkuin porras menee tuotantoon. Tällöin voimme varmistua portaan täydellisestä sopivuudesta asennuspaikkaansa, oli se millainen tahansa. LK Portaan valmistamat portaat ovat ensiluokkaisia laadultaan; suunnittelullamme ja tuotannollamme on CE-merkintä. Lisää suunnittelustamme voitte lukea täältä: suunnittelu

Toimitusaika on keskimäärin 6-8 viikkoa hyväksytyistä tuotantokuvista, mutta usein pystymme toimittamaan nopeamminkin tehtaan kuormitustilanteen mukaan. Toimitukseen on mahdollista liittää myös mittaus- ja asennuspalvelu. Meillä on yhteistyökumppaneina ympäri Suomen kokeneita asennusporukoita, joten kannattaa kysyä vaikeampienkin kohteiden asennusta.