Tule meille töihin

Avoimet työpaikat

LK Porras Oy on leppävirtalainen modulaarisiin teräsportaisiin erikoistunut konepaja. Työntekijöillemme tarjoamme joustavan työympäristön ja mahdollisuuden osaamisen näyttämiseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Pääset myös osaksi mukavaa työporukkaa. Meillä viihdytään hyvin: vaihtuvuus on pientä, ja monet työntekijämme ovat tulleet LK Portaalle töihin heti valmistuttuaan ja pysyneet meillä siitä asti.

LK Porras sai vuonna 2020 Leppävirran Vuoden yritys -tunnustuksen.

Tällä hetkellä haemme osaajia seuraaviin paikkoihin

Kokoonpanohitsaaja

Hitsaajan työtehtäviin kuuluu kokoonpanohitsaus mustista teräksistä annettujen kuvien mukaisesti sekä muut hitsaukseen liittyvät työtehtävät. Pääset halutessasi osallistumaan tuotteidemme ja menetelmien jatkuvaan kehitykseen.

Tuotannon moniosaaja

Sinulta ei vaadita hitsauskokemusta, eikä sinun tarvitse olla valmis moniosaaja. Koulutamme ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. Olet mukana käyttämässä monipuolista ja modernia konekantaamme ja olet olennainen osa portaiden valmistusprosessia.

Toivomme kaikkiin tehtäviin hakevilta oma-aloitteisuutta, asennetta ja kykyä itsenäiseen, tarkkaan työntekoon. Kaiken muun voimme opettaa. Konepajakuvien lukutaito on plussaa. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan heti ja työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Ota yhteyttä: Tuomas Monni (tuomas.monni@lkporras.fi) puh. 050 555 0187

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.