LKDS – digitaalinen konepaja

Oletko tilaamassa portaita ja haluat tietää, miltä portaasi näyttävät valmiina?

LK Design System on uusi suunnittelutyökalumme, jonka ansiosta pystymme toimittamaan mittatarkat kuvat vakiotuotteina valmistettavista kierreportaista ja suorista portaista jo tarjousvaiheessa. Mittojen muuttaminen ja muut muokkaukset onnistuvat minuuteissa.

LK Design System – mistä on kyse?

LKDS eli LK Design System on LK Portaan suunnittelutyökalu, joka tekee portaiden tilauksesta nopeampaa, tehokkaampaa ja joustavampaa. LKDS:n ansiosta voimme toimittaa 3D-mallin vakiotuotteistamme jo tarjouksen yhteydessä, eikä erillistä hidasta suunnitteluprosessia enää tarvita.

Mitä hyötyä LKDS:tä on? Sen ansiosta vakiotuotteidemme toimitusaika lyhenee jopa viikoilla. Lisäksi asiakas näkee suoraan, minkälainen tuote on tulossa. Jos mittoja tai muita yksityiskohtia täytyy tarkentaa, se onnistuu jopa puhelinkeskustelun aikana.

Miten LKDS mullistaa portaiden tilauksen?

Mittatarkat kuvat jo tarjousvaiheessa

Lähetämme poikkeuksellisesti 3D-mallin jo tarjouksen mukana, kun kyseessä ovat vakiotuotteemme. Näin asiakkaamme tietävät tarkkaan jo tarjousvaiheessa, mitä on tulossa.

Muutokset mittoihin minuuteissa

Täytyykö portaan mittoja korjata tai onko muille muutoksille tarvetta? LKDS:n ansiosta voimme tehdä muutokset reaaliaikaisesti – suunnitelman päivittäminen kestää tuntien sijaan vain pari minuuttia.

Noin kaksi viikkoa nopeampi toimitus

Perinteisesti portaan suunnittelu kestää yhden työpäivän, mutta LKDS:n ansiosta se vie muutaman minuutin. Kun asiakas hyväksyy suunnitelman, voimme ryhtyä valmistamaan tuotetta mallin mukaan heti. Tämä nopeuttaa tilauksen toimitusta tyypillisesti parilla viikolla.

Ei epäselvyyksiä

Mittatarkat kuvat tarjouksen mukana

Lähetämme mittatarkan 3D-mallin portaasta jo tarjouksen mukana, ja mittoja voidaan korjata tarvittaessa esimerkiksi puhelinkeskustelun aikana.

Asiakkaiden kommenteja

”Mahtavaa kun jo tarjousvaiheessa voidaan hyväksyttää tuotteet arkkitehdillä ja rakennesuunnittelijoilla. Nopeuttaa ja selkeyttää ostamista!”

”Kiitos tarjouksesta! Asiallista tuo 3D homma. Iso peukku siitä!”

”Hienon prosessin olette kyllä tehneet. Pisteet siitä.”

”Oliko tämä tässä? Tämä oli näppärä systeemi!”

”Ihan loistavaa, en ole nähnyt mitään vastaavaa aikaisemmin!”

”Cielo-kuvat olivat erinomainen lisäpalvelu. Projektinhoito erittäin hyvällä tasolla.”

Kilpailijalla ei ollut käsitystä rakenteesta, mutta teiltä tuli mittatarkka 3D-malli seuraavana päivä. Käsittämöntä!

Jätä tarjouspyyntö!

Kerro, minkälaisen portaan tarvitset, niin lähetämme sinulle mittatarkat kuvat jo tarjouksen mukana.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tutustu tuotteisiimme

Lue lisää tuotteistamme.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii