Etsitkö nopeaa ja kustannustehokasta teräsportaiden valmistajaa?

LK Porras on teräsportaiden ja niihin liittyvien rakenteiden sekä tasokaiteiden kokenut asiantuntija. Tuotevalikoimamme on laaja, ja valmistamme ja toimitamme tuotteet nopeasti.

Valmistamme portaat mittojen mukaan, ja voit luottaa siihen että löydämme toimivan sekä laadukkaan ratkaisun myös haastaviin kohteisiin.

Toimitamme koko Suomen alueelle.

Miksi valita LK Porras yhteistyökumppaniksi?

LK Porras on tehnyt yhteistyötä konepajojen ja tehtaiden kanssa vuosikymmenten ajan. Ymmärrämme tehdasympäristön vaatimukset ja puhumme samaa kieltä konepajojen kanssa. Päätuotteitamme ovat kierreportaat, suorat portaat sekä niihin liittyvät lisävarusteet sekä tasokaiteet.

Toimitamme portaat ja niihin liittyvät rakenteet nopeasti ja kustannustehokkaasti

Modulaarisuuden ansiosta tuotantoprosessimme on nopea: vaikka portaat valmistetaan aina mittojen mukaan, voimme käyttää niiden valmistuksessa valmiita komponentteja. Se nopeuttaa toimitusta viikoilla.

Ymmärrämme niin tehtaiden kuin konepajojen tarpeet

Olemme työskennelleet erilaisten tehtaiden ja konepajojen kanssa vuosikymmenten ajan.

Löydämme parhaan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen

LK Porras on teräsportaiden ja -rakenteiden kokenut ammattilainen, ja osaamme auttaa parhaan porrasratkaisun valitsemisessa.

Ei yllätyskustannuksia

Toimitusprosessimme on vakioitu, ja kerromme tarkasti mitä palvelumme sisältää. Tiedossa ei siis ole odottamattomia lisälaskuja.

Voit hyödyntää suunnittelupalveluamme

Suunnittelupalvelumme ansiosta saat hyväksyttäväksi 3D-kuvat ennen tuotteiden valmistamista. Näin varmistamme, että kokonaisuus sopii saumattomasti kohteeseen.

Autamme portaiden asentamisessa

LK Portaan tuotteiden asentaminen on helppoa. Saat meiltä tukea asennukseen ja olemme apuna projektin loppuun asti. Voit myös jättää asentamisen LK Portaan vastuulle.

Ensiluokkaiset tuotteet

Suunnittelumme ja tuotantomme laadun varmistaa CE-merkintä ja valmistamme portaat viranomaisten määräyksiä noudattaen. LK Portaan konekanta on moderni ja laaja.

LK Design System

”Oliko tämä tässä? Tämä oli näppärä systeemi!”

LK Design System on uusi suunnittelutyökalumme, jonka ansiosta pystymme toimittamaan mittatarkat kuvat vakiotuotteina valmistettavista kierreportaista ja suorista portaista jo tarjousvaiheessa. Mittojen muuttaminen ja muut muokkaukset onnistuvat minuuteissa.

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Case: SST-Team / Metsä Group

Sehän meni loistavasti – 115 metriset kierreportaat savupiippuun

Lue, miksi LK Porras valikoitui yritykseksi, joka valmisti Metsä Groupin Husumin tehtaan piipun 115 metriä korkeat kierreportaat.

Tuotteet ja palvelut

Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja palveluihimme alta.

LK Porras tuotannon apuna

LK Porras on vuonna 1974 perustettu teräsportaiden ja -rakenteiden ammattilainen. Olemme palvelleet vuosien mittaan monenlaisia konepajoja ja tehtaita. 

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset. Haastamme mielellämme alan toimintatapoja ja etsimme uusia työskentelytapoja. Yksi esimerkki kehitystyöstämme on modulaarisuus, jonka ansiosta pystymme tuottamaan erilaisia kokonaisuuksia erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Panostamme myös tuotantovälineisiin: konekantamme on moderni ja laaja.

Toimimme myös joustavasti. Voit tilata meiltä portaat “avain käteen” -periaatteella, jolloin huolehdimme niin suunnittelusta, valmistuksesta kuin asennuksestakin. Jos taas huolehdit asennuksesta itse, voit tilata meiltä pelkän portaiden suunnittelun ja asennuksen. Lue lisää tavastamme toimia.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii