Kierreporras

Teräksiset kierreportaat valmistetaan vankalla, yli 40 vuoden ammattitaidolla Pohjois-Savossa.

Kierreporras on kevytrakenteinen ratkaisu ja korkeatkin portaat voidaan toteuttaa helposti ilman erillisiä tukirakenteita. Usein porrastoimitukseen liittyy myös erilaisia tasoja ja kaiteita täydentämään ja turvaamaan käyttöä. LK Portaan valmistamista kierreportaista saadaan aina tilanteeseen toimiva kokoinaisuus, sillä porras valmistetaan täysin mittojen mukaan.

Portaan sopivuus asennuspaikkaan varmistetaan 3D-suunnitelmilla, jotka asiakas hyväksyy aina ennen kierreportaan tuotantoonmenoa. Suunnittelijamme ottavat porraskuvia piirtäessään huomioon myös tarvittavat viranomaismääräykset. Suunnittelumme ja tuotantomme laadun varmistaa CE-merkintä. Lisää suunnittelustamme voitte lukea lisää täältä: suunnittelu

Kierreportaita voi asentaa lähes minne tahansa, olemme toimittaneet portaitamme esimerkiksi teollisuuslaitoksiin, erilaisiin julkitiloihin (esimerkiksi koulut ja sairaalat), parkkihalleihin ja kaivoksiin. LK Portaalla on myös valmius tehdä kierreportaita, jotka täyttävät R30 paloluokituksen (standardit EN1365-6 ja EN13501-2).

Toimitusaika on keskimäärin 6-8 viikkoa hyväksytyistä tuotantokuvista, mutta usein pystymme toimittamaan nopeamminkin tehtaan kuormitustilanteen mukaan. Ennen tuotannon aloittamista kierreportaasta tehdään porraskuva, jonka asiakas tarkistaa ennen tuotannon aloittamista. Toimitukseen on mahdollista liittää myös mittaus- ja asennuspalvelu. Meillä on yhteistyökumppaneina ympäri Suomen kokeneita asennusporukoita, joten kannattaa kysyä vaikeampienkin kohteiden asennusta.