Etsitkö teräsportaiden ja -rakenteiden asiantuntijaa?

LK Porras on valmistanut kierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita yli 40 vuoden ajan. Löydämme ratkaisut haastaviinkin kohteisiin, autamme kulkuteitä koskevissa kysymyksissä ja vahvuuksiimme kuuluvat hätäpoistumistiet sekä huoltoportaat.

Käytössäsi on myös suunnittelupalvelumme, jolta saat arkkitehdin projektiin yhdistettävän 3D-mallin.

Toimitamme koko Suomen alueelle.

Miksi valita LK Porras yhteistyö­kumppaniksi?

LK Porras tekee runsaasti yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi kulkuteihin, hätäpoistumisteihin ja huoltoportaisiin liittyvissä kysymyksissä – sinun ei tarvitse olla porrasasiantuntija. Saat meiltä myös tietoa esimerkiksi erilaisista portaiden askelma- ja kaidevaihtoehdoista sekä pintakäsittelyvaihtoehdoista. Konseptiimme kuuluu suunnittelupalvelu, joka tuottaa portaasta ja siihen liittyvistä rakenteista 3D-mallin.

Ymmärrämme suunnittelijoiden ja arkkitehtitoimistojen tarpeet

Olemme työskennelleet suunnittelijoiden ja arkkitehtitoimistojen kanssa vuosikymmenten ajan, ja osaamme auttaa monenlaisissa portaisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kattavat tuoteryhmät

Valmistamme erilaisia porraskokonaisuuksia niin sisä- kuin ulkotiloihin ja laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu myös erilaisia lisävarusteita, kuten erilaisia portteja ja ovia. Saat meiltä apua erilaisten vaihtoehtojen kartoittamiseen.

Voit hyödyntää suunnittelupalveluamme

Suunnittelupalvelumme tuottama 3D-malli on mahdollista yhdistää arkkitehdin projektiin.

Olemme kulkuteiden asiantuntija

Autamme kulkuteitä koskevissa kysymyksissä, tunnemme viranomaisten määräykset ja autamme sopivien tuotteiden valitsemisessa. Vahvuuksiimme kuuluvat hätäpoistumistiet ja huoltoportaat.

Ensiluokkaiset tuotteet

Valmistamme portaat viranomaisten määräyksiä noudattaen. Suunnittelumme ja tuotantomme laadun varmistaa CE-merkintä. LK Portaan konekanta on moderni ja laaja.

Erilaiset palvelumallit

LK Portaalta voi tilata pelkän portaiden valmistuksen, portaiden suunnittelun ja valmistuksen tai portaiden mitoituksen, suunnittelun, valmistuksen sekä asennuksen. Lue lisää tavastamme toimia.

LK Design System

”Oliko tämä tässä? Tämä oli näppärä systeemi!”

LK Design System on uusi suunnittelutyökalumme, jonka ansiosta pystymme toimittamaan mittatarkat kuvat vakiotuotteina valmistettavista kierreportaista ja suorista portaista jo tarjousvaiheessa. Mittojen muuttaminen ja muut muokkaukset onnistuvat minuuteissa.

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Case: SST-Team / Metsä Group

Sehän meni loistavasti – 115 metriset kierreportaat savupiippuun

Lue, miksi LK Porras valikoitui yritykseksi, joka valmisti Metsä Groupin Husumin tehtaan piipun 115 metriä korkeat kierreportaat.

Tuotteet ja palvelut suunnittelijoille

Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja palveluihimme alta.

LK Porras & Suunnittelijat

LK Porras on vuonna 1974 perustettu teräsportaiden ja -rakenteiden ammattilainen. Olemme palvelleet vuosien mittaan lukuisia suunnittelijoita ja arkkitehtitoimistoja. 

Meillä on runsaasti tietoa erilaisista porrasratkaisuista sekä tasokaiteista. Jos siis tarvitset apua parhaan, määräyksiä noudattavan vaihtoehdon löytämiseen, autamme mielellämme.

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset. Haastamme mielellämme alan toimintatapoja ja etsimme uusia työskentelytapoja. Yksi esimerkki kehitystyöstämme on modulaarisuus, jonka ansiosta pystymme tuottamaan erilaisia kokonaisuuksia erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Toimimme myös joustavasti. Meiltä voi tilata portaat “avain käteen” -periaatteella, jolloin huolehdimme niin mitoituksesta, suunnittelusta, valmistuksesta kuin asennuksestakin, tai tilaaja voi esimerkiksi vastata asennuksesta itse. Lue lisää tavastamme toimia.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii