Etsitkö asiantuntevaa, ripeää ja luotettavaa toimittajaa portaille?

LK Porras valmistaa teräsportaat ja niihin liittyvät rakenteet yli 40 vuoden kokemuksella. Kattavista tuoteryhmistämme löydät varmasti tarvitsemasi tuotteen.

Voit tilata meiltä helposti asennettavat portaat tai jättää huoleksemme koko prosessin suunnittelusta valmistamiseen ja asennukseen.

Toimitamme koko Suomen alueelle.

Miksi kannattaa valita LK Portaalta?

Pitkän kokemuksen, tuotekehittelyn ja modulaarisuuden ansiosta LK Porras pystyy toimittamaan nopeasti mittojen mukaan valmistetut kierreportaat, suorat portaat ja niihin liittyvät suojakehät, portit, ovet ja tasokaiteet. Toimimme joustavasti ja ymmärrämme rakennusympäristön erityisvaatimukset.

Toimitamme portaat ja niihin liittyvät rakenteet nopeasti ja kustannustehokkaasti

Modulaarisuuden ansiosta tuotantoprosessimme on nopea: vaikka portaat valmistetaan aina mittojen mukaan, voimme käyttää niiden valmistuksessa valmiita komponentteja. Se nopeuttaa toimitusta viikoilla.

Ei yllätyskustannuksia

Toimitusprosessimme on vakioitu, ja kerromme tarkasti mitä palvelumme sisältää. Tiedossa ei siis ole odottamattomia lisälaskuja.

Ymmärrämme rakennusteollisuuden tarpeet

Olemme työskennelleet monenlaisten rakennusliikkeiden kanssa vuosikymmenten ajan.

Kattavat tuoteryhmät

Valmistamme erilaisia porraskokonaisuuksia niin sisä- kuin ulkotiloihin. Saat meiltä myös erilaiset lisätarvikkeet, kuten suojakehät, ovet ja portit. Valmistamme myös tasokaiteita.

Voit hyödyntää suunnittelupalveluamme

Halutessasi voit jättää portaiden ja niihin liittyvien rakenteiden suunnittelun vastuullemme. Saat hyväksyttäväksi 3D-kuvat ennen tuotteiden valmistamista.

Autamme asennuksessa

Toimitamme tilaajille aina laadukkaat asennusohjeet. Halutessasi voit myös tilata meiltä asennuksen.

Ensiluokkaiset tuotteet

Valmistamme portaat viranomaisten määräyksiä noudattaen. Suunnittelumme ja tuotantomme laadun varmistaa CE-merkintä. LK Portaan konekanta on moderni ja laaja.

Erilaiset palvelumallit

Voit tilata LK Portaalta pelkän portaiden valmistuksen, portaiden suunnittelun ja valmistuksen tai portaiden mitoituksen, suunnittelun, valmistuksen sekä asennuksen. Lue lisää tavastamme toimia.

LK Design System

”Oliko tämä tässä? Tämä oli näppärä systeemi!”

LK Design System on uusi suunnittelutyökalumme, jonka ansiosta pystymme toimittamaan mittatarkat kuvat vakiotuotteina valmistettavista kierreportaista ja suorista portaista jo tarjousvaiheessa. Mittojen muuttaminen ja muut muokkaukset onnistuvat minuuteissa.

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Case: SST-Team / Metsä Group

Sehän meni loistavasti – 115 metriset kierreportaat savupiippuun

Lue, miksi LK Porras valikoitui yritykseksi, joka valmisti Metsä Groupin Husumin tehtaan piipun 115 metriä korkeat kierreportaat.

Tuotteet ja palvelut rakentajille

Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja palveluihimme alta.

LK Porras & Rakennusliikkeet

LK Porras on vuonna 1974 perustettu teräsportaiden ja -rakenteiden ammattilainen. Olemme palvelleet vuosien mittaan monenlaisia rakennusliikkeitä aina yhden miehen yrityksistä suuryrityksiin, ja tunnemme rakennusliikkeiden tarpeet ja toimintatavat. Lue lisää asiakkaistamme ja tutustu työhömme.

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset. Haastamme mielellämme alan toimintatapoja ja etsimme uusia työskentelytapoja. Yksi esimerkki kehitystyöstämme on modulaarisuus, jonka ansiosta pystymme tuottamaan erilaisia kokonaisuuksia erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Panostamme myös tuotantovälineisiin: konekantamme on moderni ja laaja.

Toimimme myös joustavasti. Voit tilata meiltä portaat “avain käteen” -periaatteella, jolloin huolehdimme niin suunnittelusta, valmistuksesta kuin asennuksestakin. Jos taas huolehdit asennuksesta itse, voit tilata meiltä pelkän portaiden suunnittelun ja asennuksen. Lue lisää tavastamme toimia.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii