LK Porras

LK Porras Oy valmistaa ja toimittaa teräsportaita ja niihin liittyviä erilaisia teräsrakenteita rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin Pohjois-Savossa, Leppävirralla.

Vuosikymmenien kokemus

LK Porras on vankka suomalainen terästuote. Portaitamme on valmistettu Suomessa Leppävirralla vuosikymmenien ajan. Aluksi tuotteitamme olivat pääasiassa teräskierreportaat, mutta vuosien varrella tuotevalikoimaa on laajennettu suoriin portaisiin, invaluiskiin ja muihin vastaaviin teräsrakenteisiin.

Vuodesta 2012 asti LK Porras

Ensimmäinen tuotemerkkimme oli Kohoporras silloisen yhteistyökumppanin mukaan. Vuoden 2008 alusta lähtien toimintaa on johtanut Haapamäen Paja Oy, ja tuotteita on markkinoitu nimellä Leppävirran kierreporras. Syksyllä 2012 yrityksen markkinointi yhtenäistettiin; nyt myynti, markkinointi sekä valmistus ovat kaikki nykyisen nimen LK Porras Oy alla.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii