Sehän meni loistavasti – 115 metriset kierreportaat savupiippuun

Asiakas: SST-Team / Metsä Fibre – Husum, Ruotsi
Korkeus: 115m
Askelmia: 576kpl
Säde: 850
Kaidemalli: T-mod

Kerroimme kesällä, että LK Portaalla on työn alla 115 metrin kierreporras Metsä Groupin Husumin tehtaalle. Piippu valmistui heinäkuussa 2021. Itse piipun valmisti SST-Team, joka on teollisuuden savupiippujen valmistamiseen erikoistunut yritys. Lue alta, mitä SST-Teamin toimitusjohtaja Jarko Laitinen kertoo yhteistyöstä LK Portaan kanssa.

LK Porras valmistaa 115-metrisen kierreportaan myös Metsä Groupin Kemin tehtaalle; tämä porras on tällä hetkellä tuotannossa.

STT-Teamin Jarko Laitisen haastattelu

Miksi LK Porras?

Kun kilpailutuksen jälkeen oltiin päästy hintahaarukkaan, LK Porras valikoitui siksi, että se on pienempi, kotimainen toimija. Kyseessä on yrittäjävetoinen yritys, jonka omistajat ovat mukana omilla kasvoillaan.

Miten projekti on sujunut?

Sehän meni ihan loistavasti. Laatu oli hyvää ja kaupantekohetkellä suunniteltu aikataulu toimi. Ei voi valittaa mistään, kaikki sujui hienosti.

Miksi suosittelisit LK Porrasta?

Yllä mainituista syistä ja siksi, että kyseessä on suomalainen, kilpailukykyinen yritys.

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii