• TERÄSPORTAAT JA -RAKENTEET RAKENTAJILLE JA TEOLLISUUTEEN

    Valmiin suunnitelman mukaan tai suunnittelupalvelumme kautta.

Tuotteet

LK Porras Oy valmistaa ja toimittaa teräsportaita ja niihin liittyviä erilaisia teräsrakenteita rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin. Alla olevista linkeistä pääset tarkastelemaan tuotetietoja tarkemmin.

Suunnittelijamme tekevät aina tuotteistamme asiakkaan hyväksyttäväksi tuotantokuvat tarkemittojen mukaan ja vasta asiakkaan hyväksynnän jälkeen tuote siirretään tuotantoon. CE-merkitty suunnittelumme huomioi aina tuotesuunnittelussa tuotteen asennuspaikan erityistarpeet. Suunnitelmat ovat mahdollista saada myös 3D-kuvina. Lisää suunnittelustamme voitte lukea lisää täältä: suunnittelu

Tuotantomme on CE-merkittyä ja käsittää kaikki tuotteemme (kierreportaat, suorat portaat, portaisiin liittyvät tasot ja luiskat ja muut osat sekä suojakehät) standardin EN 1090-1:2009+A1:2011 (toteutusluokat EXC1 ja EXC2) mukaisesti. Kierreportaat voidaan tarvittaessa valmistaa täyttämään R30-paloturvallisuustyyppihyväksynnän vaatimukset.

Suorat portaat

Suorat, teräksestä valmistetut portaat on käyvät niin sisä- kuin ulkokäyttöön samoin kuin sekä uudisrakennukseen että saneerauskohteeseen. Jokainen porras suunnitellaan sopimaan juuri kyseiseen kohteeseen.

Kierreportaat

Valmistamme kierreportaat yli 40 vuoden kokemuksella. Kierreporras on kevytrakenteinen ratkaisu, ja korkeatkin portaat voidaan toteuttaa ilman erillisiä tukirakenteita.

Kierreportaasta saadaan lähes aina toimiva kokonaisuus, koska osien mitat ovat joustavasti muunneltavissa.

Suojakehät

Valmistamme suojakehät vuosikymmenien kokemuksella suomalaisten rakentajien tarpeisiin. Suojakehä voidaan tehdä kierreportaan tai suoran portaan ympärille, ja se voidaan asentaa niin uudisrakennukseen kuin saneerauskohteeseen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Toteutuksen lähtökohtana ovat kunkin kohteen tarpeet

Ota yhteyttä

 myynti@lkporras.fi

Yli 40 teräksenlujaa vuotta

LK Porras Oy valmistaa ja toimittaa suorat teräsportaat ja kierreportaat teräksestä sekä niihin liittyvät rakenteet rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin.