Kesän keissit: koulukohteita ja korkeita kierreportaita

LK Portaan kesään kuuluu muun muassa porrastilausten valmistamista kouluihin, urheiluhalliin, kerrostaloon sekä tehtaisiin. Lue alta, mitä LK Portaan Oskari Monni kertoo kesän projekteista.

Kesä on LK Portaalla kiireistä aikaa, ja vaikka lomat pyörivätkin, kesän aikana työskennellään useamman isomman tilauksen parissa, Oskari Monni kertoo.

Kesän projekteihin kuuluvat muun muassa seuraavat tilaukset:

  • Porrastorni Kirkkonummen Masalaan Arena-urheiluhalliin. Kyseessä on 12-metrinen suora porrastorni, jossa on teräsrunko
  • Hätäpoistumisporras Kuopion Porttiin. Kuopion Portti on rakennuskokonaisuus, johon kuuluu muun muassa asuntoja, toimistotiloja sekä ja matkakeskus. LK Porras valmistaa Kuopion Portin tornitaloon kesän aikana 50 metriä korkean R30-hätäpoistumiskierreportaan. LK Porras vastaa myös Kuopion Portin muiden rakennusten hätäpoistumisista.
  • Metsä Groupin Kemin tehtaan piipun kierreporras. 100-metrinen kierreporras toimitetaan loppuvuonna. ”Isoon kohteeseen tehdään aina ensin kierreporras ja piippu, jonkan ympärille muu tehdas rakennetaan. Siksi on tärkeää, että kaikki menee särmästi”, sanoo Monni.
  • Metsä Groupin Husumin tehtaan piipun kierreporras. LK Porras valmistaa 115-metrisen kierreportaan myös Husumin tehtaalle Ruotsiin.

Masala Arenan porrastornin malli.

Kesällä valmistetaan myös kierreportaita ja suoria portaita hätäpoistumisteiksi kouluihin ja päiväkoteihin eri puolille Suomea, kuten esimerkiksi Helsinkiin, Vantaalle, Turkuun, Imatralle ja Nummelaan. ”Ne on tärkeää toimittaa lasten lomaillessa, jotta kaikki on valmista kun koulut alkavat.”

Näiden tilausten lisäksi kesän mittaan valmistetaan muun muassa kymmeniä erikokoisia portaita muihin kohteisiin.

Kesälle ei LK Porras ei enää ota tilauksia. Uusia projekteja voidaan ottaa vastaan aikaisintaan elokuulle. Jos haluat keskustella projektistasi tai haluat lisätietoa LK Portaan tuotteista tai työstä, ota yhteyttä! Voit myös lukea tuotesivuilta lisää kierreportaistamme, suorista portaistamme ja modulaarisuudesta, jonka ansiosta voimme toimittaa portaat ketterästi.

Lue myös askelmakatsauksemme, jossa listataan touko- ja kesäkuun aikana valmistuneita kohteitamme.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii