Oletko kiinnostunut metallialasta? Kouluttaudu LK Portaan palvelukseen

LK Portaalle on nyt mahdollisuus päästä töihin RekryKoulutuksen kautta. Koulutus on suunnattu metallialasta kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

LK Porras Oy on leppävirtalainen perheyritys, joka valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuuteen ja rakentajille. Etsimme työporukkaamme uusia tuotantotyöntekijöitä RekryKoulutuksen avulla. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät LK portaan palvelukseen RTK-henkilöstöpalvelun kautta.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Osallistu tiistaina 29.3. kello 11 järjestettävään infotilaisuuteen TE-liven nettisivuilla. Itse koulutus tapahtuu 2.5.–28.6.2022 Leppävirralla LK Portaan tiloissa, ja sen järjestämisestä vastaa EduTEc Oy. Koulutukseen tulee hakea 1.4. mennessä.

Löydät linkin infotilaisuuteen ja lisätietoa koulutuksesta TE-live-sivustolta.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.