LK Portaan asennustiimien kokous

”Yhteistyö on toiminut, hyvä setti” – näin LK Portaan asennustiimit toimivat

LK Portaan palveluihin kuuluu myös tuotteiden asennus, mikäli asiakas niin haluaa. Tuotteiden asennuksesta vastaavat LK Portaan kanssa yhteistyötä tekevät kokeneet ja asiantuntevat asennustiimit. LK Porras järjesti hiljattain asennustiimien kokouksen – lue alta kokouksesta sekä kahden asennustiimiläisen kokemuksista yhteistyöstä LK Portaan kanssa.

LK Portaan asennustiimien kokous

LK Portaan asennustiimien kokouksesta vastasi myyntipäällikkömme Esa Salo. LK Porras työskentelee aktiivisesti kolmen eri asennustiimin kanssa. Tuttujen ja kokeneiden asentajien kanssa työskentely on paitsi sujuvaa myös osa LK Portaan palvelua: niin varmistetaan, että pystytään pitämään kiinni standardeista ja laadusta loppuun saakka ja varmistamaan, että jälki on esteettisestikin toimivaa, Salo kertoo.

Asennustiimien kokouksessa oli mukana kolme tiimiä. ”Haluttiin koota porukka nippuun, tutustua paremmin ja käydä yhteisiä pelisääntöjä läpi”, Salo sanoo. Kokouksia järjestetään kerran vuodessa.

Kokouksissa käydään myös läpi erilaisten tuotteiden asennusta – LK Portaalla haluttiin kuulla, miten työtä voitaisiin vielä kehittää asennustiimien näkökulmasta, jotta tuotteiden asentaminen käy mahdollisimman helposti. ”Asentajilla on paljon kullanarvoista tietoa.”

Kokouksessa mukana ollut Kari Kauppinen on asentanut LK Portaan tuotteita viime vuoden marraskuusta alkaen. Kokous oli hänestä hyödyllinen: ”Saatiin kertoa omia näkemyksiä tuotteista ja päästiin käymään asioita läpi asennustiimien kanssa.”

Kauppinen on ollut tyytyväinen yhteistyöhön LK Portaan kanssa. ”Perustin firman, koska LK Porras tarvitsi asennustiimin. Muuten en olisi uskaltanut perustaa firmaa nykytilanteessa, mutta koska takana on tehdas, joka antaa työtä, kynnys oli matala.”

Kauppisen tiimiin kuuluu toinen henkilö, ja tarvittaessa avuksi saadaan kolmaskin asentaja. Töitä on tehty Sodankylästä Lappeenrantaan, mikä sopii hyvin reissutyöstä pitävälle Kauppiselle. ”Yhteistyö on kyllä toiminut. Hyvä setti.”

Pauli Raudaskoski on puolestaan asentanut LK Portaan tuotteita vuoden ajan. Hänestäkin kokous oli hyödyllinen. ”Kokouksessa sai käytyä läpi asioita, joita ei kiireessä ehdi.” Myös hän on ollut asentamassa portaita niin Etelä-Suomessa kuin Lapissakin.

”Yhteistyö LK Portaan kanssa on toiminut oikeinkin hyvin”, Raudaskoski sanoo. ”Koska työmaat ovat erilaisia, välillä saattaa olla pieniä ongelmia. Mutta jos ongelmia on, ne saadaan aina hoidettua.”

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.