Ampumahiihtäjä Otto Inveniuksen kuulumisia

LK Porras on sponsoroinut Leppävirralta kotoisin olevaa ampumahiihtäjä Otto Inveniusta jo monen vuoden ajan. Tällä hetkellä hän treenaa ampumahiihdon A-maajoukkueleirillä Vuokatissa, ja kertoo meille lähettämässään viestissä, että koko kesä sujui harjoittelun parissa niin Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa kuin Italiassakin.

Inveniuksen viime kausi oli vaikuttava: hän voitti yhteensä kolme nuorten arvokisamitalia (MM-hopea ja kaksi EM-hopeaa) yleisen sarjan Suomen mestaruuden ja debytoi maailmancupissa.

Vastoinkäymisiäkin tälle vuodelle osui: ”Alkukesästä treenatessa kolaroin rullasuksilla itseltäni tajun kankaalle ja hampaat vaihtoon. Toipumiseen meni melko kauan aikaa ja treenien pariin täytyi palata rauhassa”, Invenius kertoo.

Haasteiden myötä Inveniuksen motoksi on muodostunut ”Tee parhaasi joka päivä”.  ”Koskaan ei voi tietää, mitä tuleva tuo tullessaan, joten aina on annettava kaikkensa siinä mitä tekee”, hän kuvailee.

Vastoinkäymisistä on nyt selvitty, ja Invenius kertoo, että kehitys on ollut lupaavaa. Niinpä motivaatio ja odotukset seuraavan talven suhteen ovat korkealla.

Me LK Portaalla kiitämme kuulumisista ja jatkamme ylpeinä Inveniuksen kannustamista ja tukemista.

Täältä voit lukea aiemmin sivuillamme julkaistun Otto Inveniuksen haastattelu.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii