Ukrainan sodan vaikutus LK Portaan toimintaan

LK Portaan toiminnan näkökulmasta Ukrainan sota vaikuttaa raaka-aineiden saamiseen ja hintakehitykseen. Tällä hetkellä työ kuitenkin jatkuu normaalisti.

“Teräksen hinta on selvässä nousussa ja raaka-aineiden saatavuus on heikkenemässä”, LK Portaan toimitusjohtaja Kari Lappalainen sanoo. Tilanteeseen varaudutaan ostamalla raaka-aineita etukäteen varastoon, hän kertoo. Lisäksi hintoja joudutaan tarkistamaan kustannusten nousemisen myötä.

LK Portaan työhön tai myyntiin sodalla ei ole tällä hetkellä ole vaikutusta ja toimitukset pystytään varmistamaa muutamia kuukausia eteenpäin. “Tällä hetkellä toimitaan normaalisti, eikä sodalla ole vaikutuksia asiakkaan näkökulmasta”, Lappalainen sanoo.

Seuraamme tilannetta tarkasti ja kerromme mahdollisista muutoksista sivuillamme. Vastaamme myös mielellämme asiakkaiden kysymyksiin.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii