Tule töihin LK Portaalle – etsimme hitsaajia ja tuotantotyöntekijöitä

LK Porras Oy on leppävirtalainen modulaarisiin teräsportaisiin erikoistunut konepaja. Etsimme tällä hetkellä tuotantoon ja kokoonpanoon kolmea hitsaajaa ja kolmea tuotantotyöntekijää.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, asennetta ja kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työntekoon – kaiken muun voimme opettaa. Konepajakuvien lukutaito on plussaa. Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen.

Tarjoamme joustavan työympäristön ja mahdollisuuden näyttää osaamisesi kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa. Meillä viihdytään hyvin: vaihtuvuus on pientä, ja monet työntekijämme ovat tulleet LK Portaalle töihin heti valmistuttuaan ja pysyneet meillä siitä asti. LK Porras sai vuonna 2020 Leppävirran Vuoden yritys -tunnustuksen.

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan heti ja työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:
Viikko 34 ja viikosta 38 eteenpäin: Matti Nyyssönen (matti.nyyssonen@lkporras.fi) puh. 050 432 7777
Viikot 35-36: Tuomas Monni: (tuomas.monni@lkporras.fi) puh. 050 555 0187

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii