Tiedote asiakkaillemme koskien Ukrainan tilanteen vaikutuksia

Arvoisa asiakkaamme,

Olemme LK Porras Oy:ssä erittäin huolissamme Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan ja näiden tapahtumien aiheuttamasta kärsimyksistä viattomille siviileille ja ongelmista yritysten liiketoiminnalle.

Katsomme tämänhetkisen tilanteen olevan LK Portaan kannalta force majeure, joka tulee lähitulevaisuudessa aiheuttamaan entistä enemmän ongelmia teräksen hinnoittelussa, saatavuudessa ja toimituksissa. Poikkeuksellisen tilanteen takia varaamme oikeuden muuttaa tarjouksiemme ehtoja ja pidätämme myös oikeuden sopimusmuutoksiin olosuhteiden niin vaatiessa.

Luonnollisesti seuraamme tilannetta jatkuvasti ja pidämme teidät ajan tasalla tiedottamalla mahdollisista muutoksista. Tarvittaessa voitte pyytää lisätietoja allekirjoittaneelta tai omalta myynnin yhteyshenkilöltänne LK Porras Oy:ssä.

Kari Lappalainen
Toimitusjohtaja

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii