Tero Eklund ja Kimmo Kaltiala: uusia tehtäviä

Tero Eklund ja Kimmo Kaltiala ovat molemmat olleet töissä LK Portaalla monta vuotta: Eklund 5,5 vuotta ja Kaltiala 5 vuotta. Heidän työnkuvansa ovat laajentuneet vuosien mittaan, ja molemmat saivat hiljattain uusia tehtäviä.

Leppävirtalainen Eklund aloitti työt LK Portaalla pakkaamossa: “Lähetystä ja trukkihommaa ja muuta”, hän kuvailee. Vähitellen hän siirtyi tuotannon työnjohtoon.

Tero Eklund

Logistiikasta hän on vastannut jo jonkin aikaa, eli hän on huolehtinut tuotteiden lähetyksestä ja pintakäsittelyiden järjestämisestä.

Tämän vuoden alusta asti hänen vastuullaan on olleet myös materiaalien ostot ja muut hankinnat.

Ennen LK Portaalle siirtymistä Eklund on ollut monenlaisissa töissä. “Olen tehnyt rakennushommia, metallialan hommia ynnä muita tehdastöitä”, hän kuvailee.

Kimmo Kaltiala saapui LK Portaalle ensin kesätöihin kiireapulaiseksi. “Tero tarvitsi pakkaamossa kaveria, ja sitä kautta otin pakkaamon ja lähettämön vastuulle.” Nyt hän on saanut vastuulleen tuotannon työnjohdon, mitä ennen hän toimi reilun vuoden varaston ja pakkaamon työnjohtajana.

Kimmo Kaltiala

Alun perin kokkikoulun käynyt Kaltiala työskenteli myös pitkään liikenneopettajan omassa autokoulussaan. Hänkin on alun perin Leppävirralta ja käy töissä Kuopiosta käsin.

Molemmat ovat viihtyneet LK Portaalla. “LK Porras on ollut reilu ja joustava työnantaja”, sanoo Eklund. Myös Kaltiala arvostaa samoja asioita. “Työntekijöitä kuunnellaan hyvin ja työpanosta arvostetaan”, hän lisää.

Kaltiala pitää siitä, että työntekijät saavat itse vaikuttaa siihen, miten työt hoidetaan ja kuvaillee LK Porrasta innovatiiviseksi. “Jännä nähdä, mitä seuraavat viisi vuotta tuovat tullessaan.”

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii