Suomen Vesileikkaus – LK Portaan pitkäaikainen kumppani

LK Porras valmistaa monenlaisia teräsportaita, mutta aivan kaikkia työvaiheita ei toteuteta paikan päällä. Yksi tärkeistä ja pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme on Suomen Vesileikkaus Oy. Lue jutusta, mitä Suomen Vesileikkaus tekee ja minkälaista yhteistyömme on.

Suomen Vesileikkaus on levy- ja putkiaihoiden leikkaamiseen ja jatkojalostamiseen erikoistunut yritys, jonka alaa on vesileikkaus ja laserleikkaus. “Olemme metalliteollisuuden alihankkija, toimitamme laser- ja vesileikattuja aihioita asiakkaille. Olemme keskittyneet alihankintaan ja aihiotuotantoon”, tiivistää Jose Salmijärvi, Suomen Vesileikkaus Oy:n myyntijohtaja

LK Portaan kanssa yhteistyö alkoi vuonna 2015, Salmijärvi kertoo. “Tämän vuoden puolella yhteistyö on selkeästi kasvanut.” Käytännössä yhteistyö tarkoittaa sitä, että LK Porras toimittaa Suomen Vesileikkaukselle kuvapaketin leiketarpeista, ja Suomen Vesileikkaus toimittaa leikkeet LK Portaalle.

LK Porras käyttää leikkeitä tuotteisiinsa – tärkeimpiä tuotteitamme ovat erilaiset teräsportaat, kuten kierreportaat, sekä portaisiin liittyvät tuotteet, kuten tasokaiteet, portaiden suojakehät ja pyörätuoliluiskat.

“Todella joustavaa tekemistä on ollut puolin ja toisin”, Salmijärvi kuvaa yhteistyötä LK Portaan kanssa. “Hyvin on toiminut homma.”

Suomen Vesileikkaus valmistaa ja toimittaa leikkeitä monenlaisiin tarpeisiin. “Suomen Vesileikkauksen asiakaskunta on todella laaja”, sanoo Salmijärvi. Leikkeitä tehdään laidasta laitaan niin suurille kuin pienillekin yrityksille, ja niitä toimitetaan niin huviveneiden valmistamiseen, maataloudelle kuin prosessiteollisuuteenkin.

LK Portaalla ja Suomen Vesileikkauksella on kumppanuuden lisäksi muutakin yhteistä: molemmat ovat alansa edelläkävijöitä. Yritykset ovat esimerkiksi panostaneet moderniin ja tehokkaaseen konekantaan, mikä osaltaan lyhentää toimitusaikoja ja parantaa toimitusvarmuutta.

Suomen Vesileikkauksella on viisi yksikköä ympäri Suomea, ja sen pääpaikka on Keuruu. Joutsassa puolestaan toimii putkilaseryksikkö. “Yritys on perustettu vuonna 2000, jolloin töissä oli kolme henkeä. Nyt töissä on yli 150 henkeä, ja yrityksellä on kaksi tytäryhtiötä.”

Suomen Vesileikkaus on osa SVL Group -ryhmää johon kuuluu kolmen Suomen Vesileikkaus -toimipisteen lisäksi tytäryritykset ProLaser, joka on yksi ensimmäisistä laser- ja vesileikkauspalveluja alihankintatyönä tarjoavista yrityksistä Suomessa, sekä Avemet, jossa keskitytään terästen leikkaamiseen poltto-, plasma- ja laserleikkauksella.

SVL Group on Suomen suurin vesileikkaaja ja laserleikkaaja. Yritysryhmän palveluihin kuuluvat lisäksi kaikki muutkin leikkaavat menetelmät polttoleikkauksesta plasmaleikkaukseen.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii