Oulun opiskelija-asuntola

Kohde: PSOAS Uno, Oulu, Välkkylä

Tuotteet: Kierreporras ja suojaseinäke sekä putoamissuojat

Valmistumisaika: 03/2024

Toimitetut tuotteet

Kierreporras

• Kierreporras: H=46000mm

• Kaidemalli: Yleiskaide KMOD

• Askelmat: LT-Ritilä 33×75, yhteensä 254 askelmaa

• Pintakäsittely: Kuumasinkitty

Suojakehä

Kaareva suojakehä: H=36000mm

Verhous: Reikälevy 6mm reiällä, avoin alue 33%

• Pintakäsittely: Kuumasinkitty ja maalattu RAL classic RAL 7024

Muut toimitetut tuotteet

Putoamissuojat nurkkiin: Putkipalkkirunko ja ritilä 33×75, Kuumasinkitty
Putoamissuoja palkin päälle

Seinäke aukkoon: Reikälevy 6mm reiällä, Kuumasinkitty ja maalattu RAL classic RAL 7024

LK Porras toimitti 16-kerroksiseen taloon kierreportaat

LK Porras valmisti ja asensi Oulun Välkkylään 16-kerroksiseen opiskelijatornitaloon yli 46 metriset kierreportaat ja suojaseinän. Asuntoja talossa on 171 ja tornitalo on näyttävyydessään Oulun kolmanneksi korkein asuinrakennus.

Porras asennettiin tornitaloon vuoden 2024 alkupuolella, mutta kokonaisuudessaan projekti lähti käyntiin jo vuonna 2022 urakkaneuvotteluilla.  Näin LK Porras pääsi myös hyvissä ajoin antamaan omia näkemyksiä portaasta. Loppuvuodesta 2023 käytiin läpi portaan kuvia ja detaljeja sekä LK Porras aloitti portaan valmistamisen. Tammikuussa alkoi kierreportaan asennus, joka jatkui suojakehän ja putoamissuojien asennuksella. Maaliskuussa asennettiin vielä jälkitilauksena tilattuja erilaisia suojia ja ritilöitä. Kierreporrasta asennettaessa kaikki sujui mallikkaasti ja muun muassa lisätöiden asennukset saatiin nopeasti nappiin, kun asennustiimi otti tarvittavista positioista tarkat mitat.

Kohteen portaat ovat kokonaisuudessaan kuumasinkittyjä. Ritilä-askelma on turvallinen eikä liukas edes märkänä. Suojaseinä on maalattu reikälevy, jonka reiät ovat 6mm ja avoin alue 33% eli suojaseinäke suojaa esimerkiksi lumelta ja lehdiltä kohtuullisen hyvin vähentäen putsauksen tarvetta samalla päästäen kuitenkin valoa portaisiin. Tiesitkö muuten, että Ympäristöministeriön asetuksen mukaisesti kaikissa asuinkerrostaloissa, joissa ei ole hissiä, on portaan saatava luonnonvaloa?

PSOAS Uno opiskelijatornitalo ottaa ensimmäiset asukkaansa vastaan tiistaina 26.3.2024. Tämä merkitsee myös sitä, että silloin virallisesti otetaan käyttöön kaikkien asukkaiden käytettäväksi tarkoitetut portaat. Toivotamme kaikille asukkaille mukavia asumishetkiä ja menestyksekästä opiskelua Oulussa!

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii