LK Portaan uusi hallituksen puheenjohtaja on Jouni Pitko

LK Portaan uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin hiljattain Jouni Pitko. Lue jutustamme Pitkon taustasta ja LK Porrasta koskevista näkemyksistä.

Jouni Pitko on ollut LK Portaan hallituksen jäsen nelisen vuotta, ja on tehnyt hallitusammattilaisen töitä jo kymmenen vuotta.

Koulutukseltaan Joensuusta kotoisin oleva Pitko on insinööri. Alan töitä hän kertoo tehneensä vähän – sen sijaan hän on työskennellyt toimitusjohtajana ja vientijohtajana eri yrityksissä, kuten esimerkiksi Abloylla.

Pitko on asunut pari vuotta Englannissa ja kolme vuotta Ranskassa.

“Suhteellisen pieni, mutta hyvin ketterä ja kasvuhaluinen”, Pitko kuvailee LK Porrasta. Yrityksen tulevaisuus näyttää hänestä todella hyvältä, ja Pitko pitää tärkeänä LK Portaalla tehtävää kehitystyötä. Esimerkkeinä hän mainitsee ohjelmistoihin ja tuotantoon tehdyt investoinnit.

Erityisesti LK Design System -suunnitteluvälineen ansiosta LK Porras pystyy räätälöimään ja toimittamaan tuotteita poikkeuksellisen nopeasti. “Meillä on aikaperustaista kilpailukykyä”, Pitko kuvailee. Täältä voit lukea LK Design System -suunnittelutyökalusta.

Hallituksen puheenjohtajana Pitko kokee tärkeäksi sen, että yhtiössä on selkeä strategia, ja omistajat ovat vahvasti mukana miettimässä sitä, mihin suuntaa yritystä ollaan viemässä.

Pitko myös huomauttaa, että LK Portaan kotipaikka Leppävirta on erityinen paikka – pienellä paikkakunnalla on paljon kiinnostavaa yritystoimintaa, ja siitä on muodostunut eräänlainen teollisuuden keskittymä.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii