LK Portaan uudet työntekijät: Annika Remes ja Tuomas Salomäki

Annika Remes ja Tuomas Salomäki aloittivat työt LK Portaalla tänä syksynä. Remes työskentelee myyntiassistenttina ja Salomäki asiantuntijana. Lue alta lisää uusista työntekijöistämme.

Annika Remes vahvistaa LK Portaan myyntitiimiä

LK Portaalla kuukausi sitten aloittanut Annika Remes hoitaa myyntiassistentin tehtäviä. “Hyvä fiilis, mukavia työkavereita”, hän kuvailee tunnelmia.

Työtään Remes kuvailee vaihtelevaksi: siihen kuuluu niin aikataulujen seuraamista, dokumenttien lähettämistä kuin sosiaalisen median hoitamistakin.

Remes on koulutukseltaan restonomi, ja hän on työskennellyt ravintola-alalla. Vaikka hän silloinkin teki assistentin hommia, kuten tarjouksia, myyntiä ja markkinointia, työ on nyt melko erilaista. “Ravintola-ala on toisenlainen maailma.”

LK Portaalle Remes päätyi laajennettuaan työhakua Kuopiosta Leppävirralle.  Remes kiinnostui työstä, jossa oli tuttuja elementtejä – LK Porras tarjosi “mahdollisuuden päästä oppimaan uutta ja haastamaan itseä uudessa työympäristössä”, hän kertoo.

Töissä LK Portaalla Remes käy Kuopiosta käsin. Vapaa-ajallaan hän pelaa sulkapalloa, laittaa puutarhaa ja leipoo.

Tuomas Salomäki on LK Portaan uusi asiantuntija

Tuomas Salomäki aloitti työt LK Portaalla elokuussa, mutta yritys oli hänelle jo ennalta tuttu: hän teki diplomityönsä LK Portaalle. Hän on työskennellyt viisi vuotta mekaniikkasuunnittelijana ja tehnyt viimeisten kolmen vuoden aikana työn ohessa diplomi-insinöörin opintoja.

Tuomas Salomäki

Asiantuntijaksi palkattu Salomäki perehtyy tällä hetkellä LK Portaan toimintaan: tuotteisiin, toimintatapoihin ja tuotantoprosesseihin. “Myöhemmässä vaiheessa siirryn tekemään kehitystyötä myynnin ja suunnittelun prosessien parissa”, hän kertoo.

“Jos vertaa suunnittelutoimistoon, työ on erilaista, ollaan lähellä tuotetta ja tehdasympäristössä”, Salomäki kuvailee. Hän on viihtynyt uudessa työssä: ilmapiiri on hyvä ja toisaalta työkavereihin oli päässyt jo tutustumaan diplomityötä tehdessä.

Salomäki kokee LK Portaan mielenkiintoisena firmana, jossa on osattu ja uskallettu investoida digitalisaatioon. Hänellä itsellään on vahva mekaniikkasuunnittelun osaaminen ja kokemusta myös suunnitteluautomaatiosta. “Pääsen hyödyntämään osaamista ja työ vastaa omia mielenkiinnon kohteita.”

Vapaa-aika Salomäki viettää 3-vuotiaan tyttärensä ja parin kuukauden ikäisen poikansa kanssa. Töissä LK Portaalla hän käy Kuopiosta käsin.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii