LK Portaan kuulumisia: 100 metrin kierreportaat ja tuotekehitystä

Korona-aika on ollut LK Portaalle poikkeuksellista, mutta kesästä on tulossa kiireinen. Lue jutusta LK Portaan kuulumiset Oskari Monnin kertomina.

Korona hidasti LK Portaankin toimintaa ja siirsi viime vuonna toimituksia. ”Nyt päästään normaalin käsiksi ja tulossa on kiireinen kesä”, LK Portaalla myynnistä vastaava Oskari Monni kertoo.

Kesän aloitusta juhlistettiin käymällä porukalla hampurilaisilla.

Kesän projekteihin kuuluu muun muassa kaksi 100-metristä kierreporrasta. Toinen niistä tulee Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan savupiippuun. Kemin biotuotetehdas on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi, ja siitä tulee pohjoisen pallonpuoliskon tehokkain puuta jalostava laitos.

Toinen 100-metrinen kierreporras tulee Metsä Groupin Husumin tehtaalle Ruotsiin.

Kyseessä on erityislaatuinen tilaus: ”Harvoin tehdään kahta 100-metristä porrasta yhden vuoden aikana.”

Myös tuotekehitystyö on jatkunut, ja esimerkiksi uusia kierreporrasmalleja ja betoniportaiden kaidemalleja on lisätty valikoimaan.

Työt jatkuvat koko kesän: ”Lomia pidetään, mutta pyörä pyörii koko ajan.”

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii