Syksyn asennettuja suoria portaita ja luiskia

Kohde: Kuopio, Vantaa, Salo, Sipoo

Tuotteet: Suorat portaat ja luiskat

Valmistumisaika: syksy 2023

Toimitetut tuotteet

Luiskat ja pyörätuolirampit

• Luiskat pituus 2500-8000mm, leveys 1000-1200mm
• Tuplakäsijohde korkeudessa 700mm ja 900mm
• Ritilä 17x76mm
• Kuumasinkitty

Suorat teräsportaat 

• Teräsporras H=390-3870 mm
• Yleiskaide ja teollisuuskaide
• Ritiläaskelma
• Kuumasinkitty

Teräsportaita ja luiskia ympäri Suomen

Teräsportaita ja luiskia on mennyt tänä syksynä monenlaiseen kohteeseen ympäri Suomea. LK Portaan asennustiimi on asentanut portaita ja luiskia mm. Kuopioon eri kohteisiin, Vantaalle, Saloon ja Sipooseen, niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Portaiden asennuksissa käytetään toisinaan säätöjalkoja, jotka helpottavat asentamista, jos esimerkiksi on tullut mittaheittoja tai täytyy kompensoida maan kaatoa. Alla kuvakarusellissa on esimerkkikuvia portaista, jossa on väliaikaisesti puukiilat. Näihin vaihdettiin jälkeenpäin säätöjalat, ja portaat oli valmiit käyttöön. Kuvia on myös portaista, johon on haluttu säätöjalat. Korkeassa suorassa portaassa pollarit ovat LK Portaalta, ja tämän tyyppiset rakenteet lasketaankin yleensä mukaan tarjoukseen, jolloin asiakas saa selkeän hinnan koko kokonaisuudesta portaan tukirakenteita myöten. Myös portaiden tartunnat tulevat meiltä.

Luiskissa on käytetty tuplakäsijohdetta, koska putoamiskorkeus on alle 500mm. Käsijohteiden korkeus on 700mm ja 900mm. Niin suorista portaista kuin luiskistakin on mahdollista tehdä 3D-mallit jo tarjousvaiheessa, ja näin yleensä tehdäänkin.

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii