Jesse Jormalainen on LK Portaan uusi myyjä

Jesse Jormalainen aloitti työskentelyn myyjänä LK Portaalla tammikuun alussa. “Duunista on oikein hyvä fiilis, olen päässyt hyvin sisään touhuun”, hän kuvailee alkuvuottaan.

Jormalainen kertoo, että hänellä ei ollut ennakkoon kokemusta teräsportaista tai niiden myymisestä, mutta hän työskenteli aiemmin Kuopion K-raudalla yritysmyyjänä. “Olin jo aiemmin tekemisissä rakennusliikeasiakkaiden kanssa, ja tämä on samantapaista asiakkuuksien hoitoa, mutta pienemmällä volyymillä isompia projekteja.”

26-vuotiaalla Jormalaisella on myös alan tutkinto: hän on opiskellut tradenomiksi englanninkielisessä ohjelmassa Savonia-ammattikorkeakoulussa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa muun muassa palloilulajeja ja kuntosalilla käymistä.

Kuopiossa asuva Jormalainen tekee töitä Leppävirralla LK Portaan toimistolla ja etätyöskentelee, ja on viihtynyt mainiosti. “Homma on vaihtelevaa ja toimistolla on hyvä ilmapiiri.”

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii