Henkilöstömuutoksia LK Portaalla

LK Portaan henkilöstössä on tapahtunut muutoksia, joista toimitusjohtajamme Kari Lappalainen kertoo. Lue jutusta, minkälaisista muutoksista on kyse.

Tuomas Monni on siirtynyt tuotanto- ja kehityspäälliköksi, ja hän vastaa kokonaisuudessaan tehtaan tuotannosta. Entinen tuotantopäällikkö Matti Nyyssönen puolestaan toimii nyt yhtiön materiaalipäällikkönä, eli hän vastaa osto- ja hankintatoiminnoista sekä logistiikasta. Hän osallistuu myös jonkin verran tuotantoon ja toimii Tuomas Monnin varamiehenä, toimitusjohtaja Lappalainen kertoo.

Lisäksi LK Portaalle on palkattu uusi tarjouslaskija: Aapo Loikkanen aloitti tässä tehtävässä reilu viikko sitten. Hän on ollut LK Portaalla kesätöissä useana vuotena. Hän työskentelee myynnin apuna ja laskee asiakkaille eri lähteistä tulevien tarjouspyyntöjen perusteella tarjoukset.

Tarjouslaskija Aapo Loikkanen

Lisäksi aiemmin tuotannossa työskennelleet, insinööreksi hiljattain työn ohella opiskelleet Janiina Pitkänen ja Jenniina Pitkänen siirtyvät tuotantosuunnitteluun, Lappalainen lisää.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii