Teräsportaat Helsingin Ilmalassa

Kohde: Helsinki, Ilmala

Tuotteet: Teräsporras, kaiteet ja seinäke

Valmistumisaika: 12/2023

Toimitetut tuotteet

Teräsporras, kaiteet ja seinäke

Suora teräsporras H=2745mm

Kaidemalli: Lattateräspinnakaide ja seinäke

Askelmat: Mosaiikkibetoni askelmat

Pintakäsittely: Polttomaalattu RAL 9017

Joulukuun 2023 mustat teräsportaat asennettiin upealle paikalle Helsingin Ilmalaan

Vuonna 2023 joulukuussa valmistui upea kohde Helsingin Ilmalaan. Tilaajana portaille toimi Restok Oy, joka teki saneerauksen Ilmalan vesitornin yläpuoliseen ravintolatilaan. Porras piti nostaa ja haalata korkeaan rakennukseen mutta yhteistyössä rakennuttajan kanssa tämäkin sujui hyvin yhteisen nostosuunnitelman mukaisesti. Nyt tilassa on kaikille avoin ravintola, Ravintola Vesilinna upeilla maisemilla.

Teräsportaiden askelmina on mosaiikkibetoniaskelmat. Portaan kaide on lattateräspinnakaide, jota on myös porrasaukon ympärillä. Lisäksi alakertaan laskeutuu seinäke, jossa on samaa lattateräspinnakaidetta. Molemmin puolin porrasta on käsijohteille kannakkeet. Koko porras ja kaiteet on maalattu mustaksi värisävyllä RAL 9017.

Samantyylistä kaidetta asennettiin loppuvuodesta myös muutamiin muihin kohteisiin ympäri Suomea, niin maalattuna kuin ruostumattomana teräksenä. Tasokaiteista kuvia voi katsoa täältä. Suurin osa valmistamistamme portaista on kuumasinkittyjä mutta loppuvuotta kohden tilattiin enenevissä määrin myös maalattuja portaita. Tänä vuonna LK Portaalla onkin tarkoitus pyrkiä kasvattamaan maalattujen portaiden myyntiä  ja myös kehittää laatua niiden osalta.

Kiinnostaako yhteistyö?

Meitä ainakin kiinnostaa. Jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä, miten voimme olla avuksi. Mikäli haluat tarjouksen (ja vielä mahdollisimman nopeasti), ohjeet tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

LK Porras

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Valmistamme myös rappuralleja. Tilaa rappuralli kätevästi verkosta suoraan mittaan.

Katso videolta miten Suomen nopein porrastoimittaja toimii