LK Porras

LK Porras Oy valmistaa ja toimittaa teräsportaita ja niihin liittyviä erilaisia teräsrakenteita rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin Pohjois-Savossa, Leppävirralla.

Vuosikymmenien kokemus

LK Porras on vankka suomalainen terästuote. Portaitamme on valmistettu Suomessa Leppävirralla vuosikymmenien ajan. Aluksi tuotteitamme olivat pääasiassa teräskierreportaat, mutta vuosien varrella tuotevalikoimaa on laajennettu suoriin portaisiin, invaluiskiin ja muihin vastaaviin teräsrakenteisiin.

Vuodesta 2012 asti LK Porras

Ensimmäinen tuotemerkkimme oli Kohoporras silloisen yhteistyökumppanin mukaan. Vuoden 2008 alusta lähtien toimintaa on johtanut Haapamäen Paja Oy, ja tuotteita on markkinoitu nimellä Leppävirran kierreporras. Syksyllä 2012 yrityksen markkinointi yhtenäistettiin; nyt myynti, markkinointi sekä valmistus ovat kaikki nykyisen nimen LK Porras Oy alla.

LK Porras

LK Porras Oy tillverkar, levererar och installerar spiral- och raka ståltrappor samt relaterade konstruktioner för industrin och byggare. Våra produkter tillverkas i Leppävirta, Norra Savolax, där vårt familjeföretag grundades 1974.

Vi tillverkar också trappstegsräcken. Beställ trappstegsräcken bekvämt online, skräddarsydda efter dina mått. Webbplatsen fungerar för närvarande endast på finska.

Se hur Finlands snabbaste trappleverantör arbetar (video på finska)