LKDS – digital verkstad

Planerar du att beställa trappor och vill veta hur dina trappor kommer att se ut när de är färdiga?

LK Design System är vårt nya designverktyg, som gör det möjligt för oss att leverera exakta bilder på standardtillverkade spiraltrappor och raka trappor redan vid offertstadiet. Ändringar av mått och andra justeringar kan göras på några minuter

LK Design System – Vad handlar det om?

LKDS, eller LK Design System, är LK Stairs’ designverktyg som gör beställning av trappor snabbare, mer effektivt och mer flexibelt. Tack vare LKDS kan vi tillhandahålla en 3D-modell av våra standardprodukter vid offerttillfället, vilket eliminerar behovet av en separat, långsam designprocess.

Vilka är fördelarna med LKDS? Den minskar betydligt leveranstiden för våra standardprodukter med veckor. Dessutom kan kunderna se exakt vilken produkt de kommer att få. Om dimensioner eller andra detaljer behöver förbättras kan det till och med göras under en telefonsamtal.

Hur revolutionerar LKDS beställningen av trappor?

Exakta mått redan i offertfasen

Som ett undantag inkluderar vi en 3D-modell med offerten för våra standardprodukter. På detta sätt vet våra kunder exakt vad de kan förvänta sig redan under offertfasen.

Ändringar av måtten på minuter

Behöver trappans mått justeras eller finns det andra ändringar som behövs? Tack vare LKDS kan vi göra ändringar i realtid – att uppdatera planen tar bara några minuter istället för timmar.

Leverans cirka två veckor snabbare

Vanligtvis tar design av en trappa ungefär en arbetsdag, men tack vare LKDS tar det bara några minuter. När kunden godkänner planen kan vi börja tillverka produkten enligt modellen omedelbart. Detta brukar påskynda leveransen av beställningen med ett par veckor.

Inga oklarheter

Exakta mått inkluderade i offerten

Vi inkluderar exakt 3D-modell av trappan med offerten, och måtten kan justeras vid behov, till exempel under en telefonsamtal.

Lämna in en offertförfrågan!

Berätta vilken typ av trappa du behöver, så skickar vi dig en detaljerad offert och en 3D-modell med den.

Tutustu tuotteisiimme

Lue lisää tuotteistamme.

LK Porras

LK Porras Oy tillverkar, levererar och installerar spiral- och raka ståltrappor samt relaterade konstruktioner för industrin och byggare. Våra produkter tillverkas i Leppävirta, Norra Savolax, där vårt familjeföretag grundades 1974.

Vi tillverkar också trappstegsräcken. Beställ trappstegsräcken bekvämt online, skräddarsydda efter dina mått. Webbplatsen fungerar för närvarande endast på finska.

Se hur Finlands snabbaste trappleverantör arbetar (video på finska)