LK Porras

LK Porras Oy valmistaa ja toimittaa teräsportaita ja niihin liittyviä erilaisia teräsrakenteita rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin Pohjois-Savossa, Leppävirralla.

Vuosikymmenien kokemus

LK Porras on vankka suomalainen terästuote. Portaitamme on valmistettu Suomessa Leppävirralla vuosikymmenien ajan. Aluksi tuotteitamme olivat pääasiassa teräskierreportaat, mutta vuosien varrella tuotevalikoimaa on laajennettu suoriin portaisiin, invaluiskiin ja muihin vastaaviin teräsrakenteisiin.

Vuodesta 2012 asti LK Porras

Ensimmäinen tuotemerkkimme oli Kohoporras silloisen yhteistyökumppanin mukaan. Vuoden 2008 alusta lähtien toimintaa on johtanut Haapamäen Paja Oy, ja tuotteita on markkinoitu nimellä Leppävirran kierreporras. Syksyllä 2012 yrityksen markkinointi yhtenäistettiin; nyt myynti, markkinointi sekä valmistus ovat kaikki nykyisen nimen LK Porras Oy alla.

LK Porras

LK Porras Oy manufactures, supplies, and installs spiral and straight steel staircases, along with related structures for the industrial sector and builders. Our products are made in Leppävirta, North Savo, where our family business was established in 1974.

We also manufacture step rails. Order step rails conveniently online, tailored to your measurements. The website currently operates only in Finnish.

Watch the video to see how Finland’s fastest staircase supplier operates (video in Finnish)